Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Контакт
PRESS
За сајтот..
Ласерска
терапија (LLLT)
Порцелански
изработки
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
-
Master Card
 
VISA
-
-
Добредојдовте на веб страницата на Стоматолошката Ординација Д-р Нечаковски

Стоматолошката ординација Д-р Нечаковски е формирана во 1993 година и веќе 24 години ја исполнуваме на нашата цел: на пациентите да им ја дадеме најдобрата можна стоматолошка услуга користејќи современа опрема и тераписки постапки кои одговараат на светските стандарди.

На веб страницата ќе можете да дознаете за нас и за ординацијата, услугите кои ги нудиме, а можете да најдете и одговори на многу прашања кои нашите паценти честопати ни ги поставувале: објаснување на стоматолошките интервенции, вести, совети и интересни податоци од науката за здравјето на забите и устата.

Доколку имате прашање или коментар на некоја од соржините на сајтот, слободно контактирајте не' - со задоволство ќе ви одговориме. И се разбира, добредојдени сте во нашата ординација за сите ваши потреби од стоматологијата.

Новости од ординацијата:

01.01.2018 Среќна Нова 2018!

2018

16.09.2017 Д-р Александар Нечаковски e примен за член на Европската Асоцијација за Естетска Стоматологија. ESCD e професионално здружение на стоматолози, забни техничари, производители на опрема и материјали, универзитетски професори итн. вклучени во воспоставување и исполнување на највисоките стандарди за естетска стоматологија.

ICDE Vienna

05.09.2016 Д-р Александар Нечаковски учествуваше на дводневна обука во Меѓународниот Центар за Стоматолошка Едукација (International Center for Dental Education) во Виена, Австрија на тема „Treatment Planning and Esthetic Rehabilitation in Fixed Prosthodontics“ под водство на Проф. Д-р Марко Јаковац.

ICDE Vienna

01.06.2016 И посакуваме добредојде на д-р Маја Стомнароска, дополнување на нашиот тим.

01.04.2016 И посакуваме добредојде на Д-р Ева Анастасова, новиот член на нашиот тим.

25.06.2015 Нов текст за Биостимулативната Ласерска терапија која се употребува и кај нас. Целосниот текст можете да го прочитате тука

05.12.2014 Уште еден број за контактирање со нас - 075-306-509 (ONE.Vip), достапен во работно време - од Понеделник-Петок од 08:00-20:00 и Сабота од 09:00-14:00

02.07.2014 Најново: Чекирајте се на нашата Foursquare страница и доколку сакате - можете да оставите коментар Кликнете тука за QR-кодот

24.09.2013 Сте ја посетиле ли нашата Фејсбук страница? Некои од најновите содржини ги објавуваме таму. Кликнете тука за да ги видите новостите и да ни ставите "LIKE" доколку нешто ви се допаѓа

08.06.2011 Д-р Александар Нечаковски ги заврши специјалистичките студии на Стоматолошкиот Факултет во Скопје и се здоби со титула : Специјалист по стоматолошка протетика.

10.03.2008 Најтиражниот весник за здравјето во Македонија - „24 часа здравје“ во новиот број од 10.03.2008 објави нов текст од Д-р Александар Нечаковски под наслов „Орална Кандидијаза

17.12.2007 Tекстот „Импланти - современа замена за изгубените трајни заби“ од д-р Александар Нечаковски објавен во Весникот 24 Часа Здравје.

05.11.2007 Причитајте повеќе за проблемите со виличниот зглоб во текстот објавен во Весникот 24 Часа Здравје. Целосниот текст можете да го прочитате тука.

09.07.2007 Нов текст од д-р Александар Нечаковски објавен во Весникот 24 Часа Здравје. Во бројот од 09.07.2007 весникот го објави текстот „Пломби со флуориди ги штитат забите од расипување“Целосниот текст можете да го прочитате тука.

26.02.2007 Весникот 24 Часа Здравје објави текст за млечните заби од Д-р Александар Нечаковски
24 Часа Здравје, неделниот прилог на дневниот весник Дневник во бројот од 26.02 објави текст кој се базира на одговорите на најчето поставуваните прашања за млечните заби.

Често поставувани прашања

Бременоста е перод на големи промени во организмот на идната мајка а здравјето на забите и устата е директно поврзано со овој период. Прочитајте повеќе за факторите кои имаат влијание на здравјето на забите на трудницата и на идното новороденче.

Едукативна анимација

Промени во забната низа при губење на еден заб и начин за надокнадување на изгубениот заб (видете ја анимацијата)

 

Насмеана девојка со убави заби
nka.com.mk 2004
 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул.