Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Контакт
PRESS
За сајтот..
Хијалуронски
полнители(филери)
Ласерска
терапија
Порцелански
изработки
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
-
Master Card
 
VISA
-
-
Локација

Ординацијата се наоѓа во центарот на Битола, на улица „Филип Втори Македонски“ (поранешна „Иван Милутиновиќ“) број 54, влез 1, стан 1 , веднаш до Стоковната куќа „Јавор“, во преминот кон градскиот пазар во близината на „Црвен Крст“.

(Кликнете на мапата за поголема верзија)

Симнете го Google Earth Placemark-от за ординацијата

 

Видете н? на Google Maps


 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул. Филип Втори Македонски 54-1/1 Битола Тел. 047-254528, 070-312-264, 075-306-509