Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Контакт
PRESS
За сајтот..
Хијалуронски
полнители(филери)
Ласерска
терапија
Порцелански
изработки
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
-
Master Card
 
VISA
-
-
Работно време

д-р Кирил Нечаковски
Понеделник - Петок: 09:30-13:30 и 17:30-20:00
Сабота: со претходно закажување

д-р Александар Нечаковски
Понеделник, Среда, Петок: 09:30-17:00
Вторник, Четврток: 13:00-20:00
Сабота: со претходно закажување

д-р Ева Анастасова
Понеделник, Среда, Петок: 13:00 - 20:00
Вторник, Четврток 08:00 - 15:30
Сабота: 09.00-14.00

За итни случаи, можна е услуга во секое време. Во интерес на Вашето време, сепак Ве молиме претходно да резервирате термин со што ќе можеме да Ви го посветиме целото потребно внимание.

 

 


 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул. Филип Втори Македонски 54-1/1 Битола Тел. 047-254528, 070-312-264, 075-306-509