Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Вработување
Контакт
PRESS
За сајтот..
Ласерска
терапија (LLLT)
Порцелански
изработки
Продолжување на
клиничката коронка
За хијалуронските
полнители (филери)
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
Естетска стоматологија
-
Master Card
 
VISA
-
-
The Importance of the Dental Physical Exams

Necakovska T., Necakovski A., Gorgievska S.
PHO Medical Center “D-r Trifun Panovski” – Bitola, Macedonia
Department of Pediatric and Preventive Dentistry
Dr. Necakovski Dental Practice - Bitola, Macedonia

IV Congress of the dentists of Macedonia with international participation June 22-25, 2006, Ohrid, Macedonia

 

Dental Healthcare for children with special needs in Bitola, MAcedonia

Necakovska T., Necakovski K., Gorgievska S.
PHO Medical Center “D-r Trifun Panovski” – Bitola, Macedonia
Department of Pediatric and Preventive Dentistry
Dr. Necakovski Dental Practice - Bitola, Macedonia

10th Annual Congress of the Balkan Stomatological Society (BaSS) May 13-16, 2004, Belgrade, Serbia

 

Significant Caries Index (SiC) in 12-year-old children in Bitola

Necakovska T., Necakovski A., Gorgievska S., Kurcievski S.
PHO Medical Center “D-r Trifun Panovski” – Bitola, Macedonia
Department of Pediatric and Preventive Dentistry
Dr. Necakovski Dental Practice - Bitola, Macedonia

9th Annual Congress of the Balkan Stomatological Society (BaSS) May 13-16, 2004, Ohrid, Macedonia

 

Верзија за печатење Покани пријател да ја види оваа страница
Twitter Share

 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул. Филип Втори Македонски 54-1/1 Битола Тел. 047-254528, 070-312-264, 075-306-509