Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Вработување
Контакт
PRESS
За сајтот..
Ласерска
терапија (LLLT)
Порцелански
изработки
За хијалуронските
полнители (филери)
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
Естетска стоматологија
-
Master Card
 
VISA
-
-
15.04.2001:
Списание „Plugin“ - Интернет адресар: Stomatolog.com.mk

„...Пораката која ќе ве дочека е „ова е местото каде што можете да ги најдете сите одговори од областа на стоматологијата, најновите вести, совети, интересни податоци од науката за здравјето на забите и устата“ Страницата е навистина одлична...“ Plugin број 16 стр.80

 

14.04.2001:
Магазин Форум: „Се за вашиот интернет стоматолог“

Се за вашиот интернет стоматолог
http://www.stomatolog.com.mk

"Ова е местото каде што можете да ги најдете сите одговори од областа на стоматологијата, најновите вести, совети, интересни податоци од науката за здравата насмевка. Посетувајте не редовно но не заборавајте да го посетите и вашиот стоматолог...“ воведните се зборови на првиот сериозен сајт „за забите“ (1999 му претходеше сајтот „Насмевка“) На оваа комплетно стокмена веб страница ве очекуваат одговорите на најчесто поставуваните прашања: Хигиената на устата и забите, Исхраната и кариесот, Страв од стоматолог, Градбата на забите, За пародонтопатијата, За кариесот, Амалгамски пломби, Криви заби... Сите овие стручни совети ви ги нуди битолската специјалистичка стоматолошка ординација „Д-р Кирил Нечаковски“. Професионално и бесплатно.“ Форум број 81 стр.49

 


 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул. Филип Втори Македонски 54-1/1 Битола Тел. 047-254528, 070-312-264, 075-306-509